FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

Opskrift: Brunch sandwich med spejlæg, svampe og avocado

Brunch sandwich med spejlæg, svampe og avocado

Den perfekte opskrift til morgenmaden i weekenden eller til brunch bordet, når der kommer gæster. Du kan variere fyldet i sandwichen, med hvad du ellers har tilovers af i køkkenet. Anret også gerne retten med grillet aubergine, squash eller grillet og cremet halloumi ost. Server retten sammen med en lækker kop premium kaffe fra Ønsk, som fuldender anretningen med sin frugtige og honningsøde smag. 

 

Tilberedningstid: 15 min.

Serverer: 1 person

 

Ingredienser: 

2 skiver brød, gerne surdejsbrød

1 håndfuld svampe, hakket

1 æg

1 blommetomat

1 håndfuld rucola

1/2 avocado

1/2 lime eller citron

 

Sådan gør du: 

Hæld lidt olie på en pande og tilsæt de hakkede svampe. Steg indtil de er gyldne og tag dem herefter op i en skål og gem til anretningen. 

Skær tomaten i skiver og steg på panden i den ene side sammen med spejlægget på den anden side. 

Skyl rucola og skær avocado og lime i skiver. 

Server de stegte svampe ovenpå en skive frisk surdejsbrød, herefter spejlæg, stegte tomater, avocado og rucola. Drys med salt og peber og placer en skive brød ovenpå. Lav en god kop premium kaffe fra Ønsk og server sammen med retten. 

Brunch sandwich ØNSK kaffe

Du kan finde flere kødfri vegetar opskrifter på Micadeli

Smid en kommentar