FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

MÅNEDENS KAFFE - Februar 2019

Velkommen til denne måneds unikke kaffe!

Velkommen til denne måneds unikke kaffe! Vi kan præsentere en kaffe fra en herre, som du måske har stiftet bekendtskab med, hvis du har smagt nogle af de forskellige kaffer vi har fast på sortiment. Det er nemlig en kaffe fra Leonel Valladares, som er én af vores faste leverandører af fantastisk kaffe. Dog er denne kaffe af en anden sort, nemlig Maracaturra.   

Uden at det skal blive alt for teknisk, så er Maracaturra en hybrid mellem Maragogype, som også er kendt som elefantbønnen grundet de enormt store bønner. Den anden halvdel består af Caturra, som er kendt for høj sødme og en delikat rund chokoladesmag. Leonels kaffe er 100% økologisk, og det samme er gældende for denne. Han er dedikeret og hårdtarbejdende, og tror på, at vi godt kan producere den bedste kaffe samtidigt med, at vi passer på naturen. Hans stræben efter perfektion har ledt ham til at dyrke en kaffe, der var blandt vinderne af Cup Of Excellence 2018 i Nicaragua, som er en anerkendt konkurrence blandt kaffefarmere. Det er en kæmpe bedrift for den lille kaffegård, og yderst sjældent at man finder en økologisk kaffe blandt vinderne. Da vi besøge Leonel i januar, viste han os stolt trofæet han havde fået med hjem fra konkurrencen.

LAND: Nicaragua
REGION: Nuevo Segovia
OMRÅDE: Dipilto
KAFFEPRODUCENT: Leonel Valladares
HØJDE: 1550 - 1600 m.o.h
TYPE: MARACATURRA
PROCES: Vasket og tørret

Leonels gård Santa Prisca, er som en lille oase midt i skoven. Det er et sted, hvor man med det samme føler sig velkommen og tilpas. Gården er fuld af liv med Leonels børnebørn og hunde der løber rundt og leger. Det er i sandhed en familievirksomhed, og alle hjælper til med driften af den lille økologiske gård. Der er et rigt dyreliv og masser af biodiversitet på gården. Det er tydeligt at Leonel er passioneret om naturen, og prioriterer at beskytte den naturlige flora og fauna.

Vi er stolte over at købe kaffe fra en mand der formår at beskytte naturen og på samme tid producere nogle af Nicaraguas absolut bedste kaffer. Som Leonel kalder det, så producerer han kaffe med kærlighed. Når du skal brygge denne kaffe, så vil du først lægge mærke til duften er kraftig og floral. Smagsoplevelsen vil være kraftig med massere af fylde. Smagsnoterne er søde, og leder tankerne hen på mørke bær som tranebær og brombær. Derudover har kaffen en underspillet eftersmag som kan virke krydret, med et hint af vanilje.

For at bestille vores månedens kaffe, kan du trykke på billedet nedenfor eller klik på linket: 

Bestil kaffe her

Kommentarer

ØNSK:

Hej Poul,
Det beklager vi meget.

Vi sender selvfølgeligt dit tilgodehavende ud med det samme.

Vh
Andreas fra ØNSK

25 Feb, 2019

Poul Anker Møller:

jeg har lige modtaget min første sending – og det er alt fint.
men jeg har vist ikke fået dobbelt op på min første sending – og det lovede i da vist da jeg tilmeldte mig!

21 Feb, 2019

Smid en kommentar