FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

Derfor er god kaffe en god investering i arbejdsmiljøet

Danskerne drikker i gennemsnit omkring 4 kopper kaffe dagligt, og det er derfor ikke helt utænkeligt at mindst en kop eller to indtages på kontoret. Men kaffe er ikke bare kaffe, som det var en gang og medarbejderne skriger på bedre kaffe i koppen.
Læs med og bliv klogere på, hvordan du sørger for at mundvigene vender lidt mere opad hos dine medarbejdere. Eller hvis du vil have et par argumenter i ærmet, når du skal prikke chefen på skulderen. 

Kaffe er blevet en nydelse
Over de seneste år er der sket en kæmpe udvikling med de danske kaffedrikkere, og den populære sorte drik er gået fra at være et skud ekstra energi til at blive en hobby. Danskerne er blevet vant til at kunne få barista-kaffe med i et papkrus på vej på jobbet, og flere har taget det skridtet videre og er begyndt at gå op i bønnernes oprindelse samt hvordan de ristes og brygges. Det betyder også, at tiderne hvor man kunne spise sine medarbejdere af med et glas instant-kaffe er forbi!
Kaffe er nemlig blev en del af slowfood-bevægelsen, og danskerne er begyndt at gå op i at brygge god kaffe som er lig eller bedre end den de har vænnet sig til at købe på gaden.

De 3 mest eftertragtede personalegoder


En undersøgelse fra 2016 sætter kaffe øverst på listen over de personalegoder som medarbejderne sætter mest pris på. Kaffen befinder sig i top 3 sammen med en bærbar pc og en frugtordning, hvilket illustrerer at det langt hen af vejen er de små ting, der scorer mange point hos dine medarbejdere.

Den vigtigste frynsegode
Virksomheder sætter mere og mere fokus på de små goder, der gør arbejdspladsen attraktiv og som viser medarbejderne at man sætter pris på dem. Det er derfor ikke helt dumt at lægge sig i selen og gå den ekstra meter, når det kommer til hvilke bønner du hælder på kaffemaskinen.

73% af de danske arbejdspladser stiller i dag kaffe og te til rådighed for deres medarbejdere, så medarbejderne prøver at sende deres chefer et hint, når de stadig placerer kaffe øverst på listen over goder, de gerne vil have skal være en del af arbejdsmiljøet. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken kaffe, de får stillet til rådighed og det har de seneste års udvikling af kaffeindustrien lært dem.
Det er altså ikke længere nok bare at have en halvgammel kaffeautomat med middelmådig kaffe på kontoret - nej, virksomhederne kan få meget ud af at følge deres medarbejders ønske om lækker kaffe i koppen.

Hvad får du til gengæld?
En glad medarbejder. Så enkelt kan det siges, og man skal ikke tage fejl af, at en gladere medarbejder også vil være mere produktiv. Ved at investere i dine medarbejdere med ordentlig kaffe, så øger du også muligheden for at de vil investere sig i virksomheden. 

Et godt arbejdsmiljø tiltrækker nye talenter til din virksomhed og sørger for at fastholde de gamle. Vigtigst af alt, så taler dine medarbejdere pænt om virksomheden ude i byen, når de føler sig værdsætte. Og det er det bedste visitkort du kan få!

 

Er du på udkig efter en ny kaffeordning til kontoret? ØNSK hjælper dig meget gerne med at skræddersy en løsning, der passer din virksomhed og dine medarbejders behov. 

 

_______________
Kilde: Små personalegoder som kaffe, frugt og julegaver gør medarbejderne mest tilfreds

Smid en kommentar