FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

Finca Yahoska: Nicaragua i en kop

ØNSK giver dig med jævne mellemrum muligheden for at afprøve lidt af Syd- og Mellemamerikas store udvalg af specialkaffe, når vi tager en ny variant hjem til vores webshop. Det betyder, at du i øjeblikket har muligheden for at smage de lækre og klassiske nicaraguanske bønner fra Finca Yahoska.

Finca Yahoska er en klassisk nicaraguansk kaffe, der er domineret af noter af chokolade og nødder. Kaffen har en intens og kraftig smag, og den er mindre syrlig end andre lignende bønne-typer. Dette giver en god og drikkevenlig kop kaffe, der både egner sig til filterkaffe og espresso.

Finca Yahoska er en enkelt kaffegård, der har en lille kaffeplantage, og den er beliggende i højlandet i den nordlige region Jinotega tæt på grænsen til Honduras. Gården fungerer samtidig som samlingssted for områdets mindre kaffegårdsejere, hvor de kan sparre med hinanden.

Vi henter kaffen hjem direkte fra Finca Yahoska, og vi er derfor det eneste mellemled mellem dig og kaffebonden i Nicaragua. Det betyder, at du kan være med til at sikre, at bønderne hos Finca Yahoska får muligheden for mikrofinansiering, og at de får teknisk træning for at opnå et bedre produkt og et højere udbytte, hvilket betyder at de kan komme ind på større og mere lukrative markeder.

Finca Yahoska har vist sig at være en sand favorit blandt alle typer kaffe-drikkere, og hvis du også kunne tænke dig at smage en ny favorit, så kig forbi vores webshop her.

Smid en kommentar