FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

Hvorfor vi hedder ØNSK

Mange har sikkert undret sig over, hvorfor vi hedder ØNSK, og hvad det der bjerg laver i logoet?

Vi har en stor passion for kaffe - den tålmodige fremstillingsproces lige fra kaffebonden på marken til kaffekoppen i din hånd.
Fra vores rejser i den store verden har vi begge fået øjnene op for, at de forbrugsvarer vi importerer i den vestlige verden ikke tilgodeser den slid og ihærdighed, som er lagt i produktionen fra de lokale bønder. Vidste du, at for hver kop kaffe du drikker, så skal der håndplukkes omkring 30 kaffebær?

- Af den grund ØNSKer vi at kæmpe for bedre og retfærdige forhold for de passionerede, lokale kaffebønder.

- Samtidig ØNSKer vi at bringe mere kvalitet ind i hverdagen - kaffe er mere end bare det skud, der får dig i gang – det er en smagsoplevelse.

Og nu til bjerget...
Måske troede du, at det var et bjerg i vores logo. Vi må skuffe dig - det er det ikke. Faktisk, så er det en vulkan. Langt størstedelen af vores kaffe kommer fra Nicaragua, som er kendt for deres vulkaner. I landet har de ikke mindre end 19 vulkaner, som jævnligt er aktive.

 

 

 

ØnskAnimationen af bjerget kan vi kreditere vores gode ven Anders Rysgaard for. Han har været en stor hjælp i udformningen af vores visuelle identitet, og han står blandt andet bag designet af vores logo, vores etiketter og vores produktbilleder. Tjek hans arbejde ud på: http://www.arysgaard.dk

 

 

 

Kommentarer

AKingescacteni:

This condition is pretty limited by the reproductive system and can have several causes including a result of injury or abnormal the flow of blood inside the testicles. However, it is important to have the doctor’s opinion first before you take these oral medications since these may have gloomy effects around the body.

26 Aug, 2017

Smid en kommentar