FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

ØNSK i Thisted Posten

Læs den originale artikel her:
http://thistedposten.dk/andreas-vil-levere-eksklusiv-nicaraguansk-kaffe-til-thy/

Andreas vil levere eksklusiv nicaraguansk kaffe til Thy
Ønsk Andreas

Havtorn, is, fisk og kød. Den gode smag fra Thy er mangfoldig. Men kaffe kan dog ikke gro i Nationalparken.

To gutter, den ene fra Hanstholm, vil derfor gerne levere den eksklusive kaffe til “Den gode smag fra Thy”. Netop nu er Andreas Kirk Hedegaard hjemme i Thy – fra studierne i København – for at knytte leveringsaftaler med cafeer og hoteller i området. I alt otte steder skal besøges.
Han og studiekammeraten Rasmus Ditlev har et eksklusivt kaffemærke Ønsk, der er bygget op omkring bæredygtig kaffe af bønnen Finca Jesper fra et Nicaraguansk kooperativ på 208 familier. Det er kaffe, som ikke kun er dyrket i pagt med naturen og har den helt unikke smag fra det vulkanske højland, men som også har den rigtige historie, som kunderne efterspørger:
– Kaffe fra Nicaragua anses som noget af det fineste, når det gælder smag, fortæller Andreas Kirk Hedegaard og fortsætter:
– Det har megen fylde og er rund i smagen. Hvis man smager efter, kan der spores en nøddeagtig smag, og nogle kan endda finde smagsnuancer af chokolade og citrus.
Andreas Kirk Hedegaard spillede for et par år siden fodbold på Hanstholms serie 2-hold. Nu studerer han erhvervsøkonomi og projektledelse på CBS i København. Kaffepassionen deler han med Rasmus Ditlev, der har været i kaffebranchen i flere år. Han har bl.a. sin egen Barista-kaffecykel som kan ses i København om sommeren og til større events. Det er meget sandsynligt, at den spøjse kaffebar også vil dukke op i Thy til sommer:
– I hvert fald er Thy et område, som vi vil dyrke meget i den kommende tid, siger Andreas Kirk Hedegaard. Både når det gælder cafeer og hoteller i området. Men også virksomheder der vil tilbyde deres ansatte og kunder en anderledes smagsevent.

 

 

Smid en kommentar