FRI FRAGT ved køb af abonnement eller ved køb over 350 kr.

ØNSK-teamet udvider: Mød vores nye praktikanter

ØNSK-teamet: Andreas, Rasmus, Simone & Patricija

August blev måneden hvor vi for første gang skulle udvide vores team, hvilket betyder at hele to nye praktikanter er blevet en del af ØNSK. Det bliver spændende at se, hvad det vil betyde for vores virksomhed det næste halve års tid og så glæder vi os til at få et par ekstra hænder til de mange opgaver og udfordringer, vi står overfor i den næste periode.

Patricija blev den første nye dame på teamet, og hun er allerede i fuld sving med at optimere hjemmesiden, så den bliver flot og overskuelig. Hun er nemlig ekspert i kodning og SEO-optimering. Patricija studerer Multimedia Design & Communication på Erhvervsakademiet Lillebælt og skal være en del af ØNSK frem til november, hvor hendes praktik desværre allerede er slut igen.

Derudover fik vi også Simone ombord, der skal stå for at udvikle en digital strategi for ØNSK og for vores kommunikation på sociale medier. Du skulle derfor meget gerne kunne se en større aktivitet fra vores side fremover!
Simone er desuden igang med sin bachelor ved CBS, hvor hun læser Business, Language & Culture. Simone har et særligt forhold til Central- og Sydamerika, hvor hun har rejst flere gange og netop er hjemvendt fra efter at have boet 7 måneder i Mexico. Det betyder også, at hun er flydende på spansk og kan hjælpe os med at styrke vores relationer til vores mellemamerikanske samarbejdspartnere. 

Vi byder begge to velkomne i teamet og glæder os til at tage dem med på rejsen!

Smid en kommentar