ØNSK tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til kontoret. Vi kommer glædeligt ud til jer med en kop kaffe for at høre mere om jeres virksomhed, og hvordan vi kan lave en løsning, der passer til jeres behov.

Kontakt os på: 

Tlf.: 27 89 11 13
Email: rasmus@onsk.dk

Eller udfyld nedenstående kontaktformular - så tager vi kontakt til dig.
Kaffe til kontoret

 

 

 

Corporate social responsibillity

Ved køb af kaffe ved ØNSK, får I som virksomhed leveret færdiglavet markedsføringsmateriale med de bæredygtige projekter i støtter op om (læs mere om projekterne her: https://www.onsk.dk/pages/onsk). Med materialet kan I skilte med jeres støtte, herunder på virksomhedens hjemmeside, jeres sociale medier og på plakater og skilte ved kaffemaskinerne.

Glade medarbejdere

En undersøgelse fra Epenion belyser, at Kaffe og Te indtager førstepladsen som den personalegode, der værdsættes mest. At give medarbejderne flere forskellige typer kaffe at vælge blandt spiller ind på arbejdsglæde og trivsel i det daglige, da man som medarbejder tager de små ting som et udtryk for, at ledelsen anerkender en og værdsætter en. Læs hele undersøgelsen her: http://finans.dk/finans/karriere..

Kaffemaskiner og udstyr

Står I og mangler kaffemaskiner, kaffekværn eller øvrigt udstyr, kan vi assistere med salg og vejledning af, hvilken type udstyr der passer til jeres behov.

Te, sukker, rørepinde og kopper

Vi har et sortiment af økologiske tebreve, løs te, rørepinde, engangskopper og andre ting, der hører sig til.

Få et tilbud

Vores kunder siger

testimonial

"Der er vist ingen som er i tvivl om, at kaffe er benzin for sygeplejersker. På min afdeling var kaffe noget vi bare skyllede svælget med og fortsatte arbejdet. Nu er kaffe blevet noget vi nyder, taler om og som minder os om lige at stoppe op og nyde øjeblikket. Stort tak ØNSK!"

Rikke Stæhr, Sygeplejerske, Børne og
ungdomspsykiatrisk Center Glostrup

testimonial

"Hos Ingemann Components er vi glade for at have valgt ØNSK som kaffelever- andør. Det er tydeligt at Rasmus og An- dreas har en passion for kvalitetskaffe, og for os er det vigtigt at kaffen også er dyrket med omtanke for kaffebønderne i Nicaragua. Selvfølgelig blev kaffesmagen afgørende for os i valget af ØNSK. De leverer en rund og fyldig kaffe med god samvittighed, de leverer altid hurtigt og effektivt og kaffen er meget værdsat af alle vores medarbejdere."

Peter Nielsen, Direktør,
Ingemann Components

Få et tilbud