ANDREAS KIRK

Stifter & Partner
Andreas Kirk ØNSK Kaffe

Andreas Kirk Hedegaard er fra Thy og har en HA Pro. fra CBS. Han har tidligere udviklet og undervist i opdrætssystemer til kvægavlere i Zimbabwe.

Kontakt: +45 61 31 66 87 / andreas@onsk.dk

“Jeg brænder for at skabe en virksomhed, som er 100 procent konkurrencedygtig. Vi skal være én af de bedste til at levere kaffeløsninger til virksomheder og kontorer, som vil være med til at styre verden i en mere bæredygtig retning.

Mit fokus er især vores virke i Nicaragua, hvor jeg er meget optaget af, hvordan vi kan udvikle vores tilstedeværelse og aktiviteter, så vi får nogle nye spændende produkter hjem og samtidig forbedrer vilkårene for vores samarbejdspartnere.”

RASMUS DITLEV

Stifter & Partner
Rasmus Ditlev Ønsk Kaffe

Rasmus Ditlev er fra Lejre og har en HA Pro. fra CBS. Han har tidligere arbejdet som barista i eget firma - Ditlevs Kaffe, som i dag er en del af ØNSK.

Kontakt: +45 27 89 11 13 / rasmus@onsk.dk

“Jeg er meget optaget af vores produktudvikling og er nok lidt en kaffenørd. For mig er det ekstremt vigtigt, at vi leverer nogle gode produkter, som vi kan stå inde for. Vores kaffe skal smage godt, og vores løsninger skal spille, når en virksomhed vælger ØNSK. Jeg er derfor meget drevet af at udvikle vores samarbejder herhjemme i Danmark. Det der tænder mig mest er, når jeg mærker, at vi formår at skabe nogle fede oplevelser for vores kunder.”

MARIANA MENDES

Marketingspraktikant
Mariana ØNSK Kaffe

Mariana Martins Mendes er fra Lisabon og er ved at tage en akademiuddannelse i Marketing Management på CphBusiness. Hun har er desuden bachelor i Conservation and Restoration fra Universidade Nova de Lisboa.

“I am working with ØNSKs marketing and am contributing to the digital communication and marketing materials. I moved to Copenhagen from Lisbon to get a marketing degree. For me it is a great opportunity to be part of ØNSKs coffee adventure. I get to see my work being implemented in a start-up and follow how the company develops. It is a perfect supplement to my studies, and then I get to drink really awesome coffee every day. What’s not to like?"

OLIVER

Lagerassistent
Oliver ØNSK Kaffe

Oliver Skotte Gerbaulet går i 9. klasse på Damhusengens skole.

“Jeg arbejder hos ØNSK to gange om ugen, hvor jeg hjælper med at pakke kaffe. Jeg kan godt lide at arbejde hos ØNSK, fordi jeg kan tjene lidt lommepenge. Også selvom jeg ikke kan lide kaffe! Derudover synes jeg de har et fedt koncept, og måske kunne jeg godt tænke mig at starte min egen virksomhed en dag - hvem ved?”