ØNSK tilbyder skræddersyede kaffeløsninger til kontoret. Vi kommer glædeligt ud til jer med en kop kaffe for at høre mere om jeres virksomhed, og hvordan vi kan lave en løsning, der passer til jeres behov.

Kontakt os på:

Tlf.: 27 89 11 13
Email: rasmus@onsk.dk

Eller udfyld nedenstående kontaktformular - så tager vi kontakt til dig.
Kaffe til erhverv, ØNSK Kaffe

 

 

 

Corporate social responsibillity

Ved køb af kaffe ved ØNSK får I som virksomhed leveret små historier om kaffen og de bæredygtige projekter I støtter op om (læs mere om projekterne her: https://www.onsk.dk/pages/onsk). Historierne vil blive præsenteret ved kaffemaskinen, således at kaffeoplevelsen bliver til mere end blot kaffe.

Glade medarbejdere

En undersøgelse fra Epinion belyser, at kaffe og te indtager førstepladsen, som den personalegode, der værdsættes mest. At tilbyde medarbejderne flere forskellige typer kaffe, som de kan vælge imellem, spiller ind på arbejdsglæde og trivsel i det daglige, da man som medarbejder tager de små ting som et udtryk for, at ledelsen anerkender en og værdsætter en. Læs hele undersøgelsen her: http://finans.dk/finans/karriere..

Kaffemaskiner og udstyr

Vi er forhandlere af kaffemaskiner, herunder fuldautomatiske espressomaskiner fra Jura der brygger på hele bønner og med friskmælk. Derudover forhandler vi filterbryggere fra ikoniske Moccamaster. Begge løsninger kan resultere i en formidabel brygget kaffe, og nogle gange kan man fordelagtigt have begge kaffeløsninger, da den fuldautomatiske espressomaskine fra Jura er god til medarbejderne, men filterløsningen god til møder da der er mulighed for at brygge kaffen på kander.

Te, sukker, rørepinde og kopper

Vi har et sortiment af økologiske tebreve, løs te, rørepinde, engangskopper og andre ting, der gør at I kan samle jeres indkøb varme drikkevare ved os.

Få et tilbud

Vores kunder siger

testimonial

"Vi har været kunder hos ØNSK Kaffe siden starten af 2018 og, vi har ikke et øjeblik fortrudt. Hele historien om bæredygtighed og hjælp til kaffebønderne er facinerende. Den direkte kontakt, som Andreas og Rasmus har til kaffebønderne giver lige dét ekstra på toppen. Nå ja, og så er det jo fantastisk velsmagende kaffe og super god service."

Heidi Ladegaard, Office Manager,
Dorte Mandrup Arkitekter

testimonial

"Hos Ingemann Components er vi glade for at have valgt ØNSK som kaffelever- andør. Det er tydeligt at Rasmus og An- dreas har en passion for kvalitetskaffe, og for os er det vigtigt at kaffen også er dyrket med omtanke for kaffebønderne i Nicaragua. Selvfølgelig blev kaffesmagen afgørende for os i valget af ØNSK. De leverer en rund og fyldig kaffe med god samvittighed, de leverer altid hurtigt og effektivt og kaffen er meget værdsat af alle vores medarbejdere."

Peter Nielsen, Direktør,
Ingemann Components