Forkæl dig selv med et kaffeabonnement og bring lidt luksus tilbage i hverdagen. Nedenfor kan du nemt sammensætte dit kaffeabonnement, så det passer til dine ønsker.

1. Hvordan skal din kaffe ristes?

2. Hvordan ønsker du kaffen?

3. Hvilken kaffevariant ønsker du?

Vores kaffeabonnement indeholder to poser kaffe – din faste kaffe og en ny unik kaffe. Den kalder vi månedens kaffe. Her er vores tre faste kaffer som du kan vælge imellem:

CORCASAN

Corcasan har fyldige noter af cremet mørk chokolade og pekannødder. Den fyldige smag gør den idéel til filter- og espressokaffe. Kaffen er fra kooperativet Corcasan, der består af 248 familiedrevne og økologiske kaffegårde.

SANTOS ISABEL

Kaffen fra Santos Isabel og hans tre sønner har en fyldig og frugtig smag, med søde noter af karamel og honningmelon. Kaffen afrundes med en let frisk syrlighed af citron.

LEONEL

Leonels kaffe har frugtige noter af fersken og en rund honningsødme der afsluttes med en eftersmag af lys chokolade og mandler. For Leonel er økologi centralt, og han ønsker at behandle naturen respektfuldt.

Derudover får du

4. Hvor meget kan du drikke?

Vi har tilføjet en lille beregner der kan give dig en indikation af, hvor mange kopper kaffe, dit kaffeabonnement svarer til.

kaffeabonnement
svarer til 2 kopper om dagen i en måned

kr./md. 149.00
OBS! Abonnementet sendes ud den 15. i måneden. Bestillinger efter d. 14. kl. 23.59 sendes den kommende måned