Forkæl en du holder af med god kvalitetskaffe leveret hver måned. Den perfekte gave til manden eller kvinden der har alt og som sætter pris på lidt luksus i hverdagen. Med et gavekort fra ØNSK så beslutter du selv om abonnementet skal løbe 1, 3 eller 6 måneder, og beløbet betales med det samme. Herefter skal du ikke bekymre dig om mere, for vi sørger hver måned for at sende en kaffegave hjem til den heldige. Når de 1, 3 eller 6 måneder er gået, vil abonnementet automatisk stoppe men modtageren får selvfølgelig muligheden for at fortsætte for egen regning.

kaffeabonnement

1. Vælg kaffetype

Ved du ikke så meget om ristning? Det gør ikke noget – for det gør vi! Vi har to varianter at vælge imellem afhængig af, hvordan kaffen drikkes. Det er primært bryggemetoden, der afgør hvordan kaffen skal ristes, så find ud af herunder hvad der passer til den heldige modtager.

2. Vælg kaffevariant

Vi pakker hver måned en pakke med to poser kaffe til den heldige modtager. Pakken indeholder altid 500g kaffe fra vores bæredygtige kooperativ Corcasan i det nicaraguanske højland. Denne kaffe er vores flagship kaffe med friske syrlige noter af citrus med en skøn eftersmag af nødder og chokolade. Derudover indeholder pakken 250g af Månedens kaffe, der skifter hver måned og som ligeledes kommer fra et Latinamerikansk land. Månedens kaffe giver en helt ny smagsoplevelse hver måned og udfordrer med spændende nye noter.

Du sparer kr. 98 med denne gave!

OBS! Abonnementet sendes ud den 15. i måneden. Bestillinger efter d. 14. kl. 23.59 sendes den kommende måned