Forkæl dig selv med et kaffeabonnement og bring lidt luksus tilbage i hverdagen. Vi er ret fleksible, så du får muligheden for at tilpasse dit kaffeabonnement, så det passer til dit og din husholdnings behov.

1. Hvordan skal din kaffe ristes?

2. Lorem ipsum dolor sit amet

3. Hvilken kaffevariant ønsker du?

Vores kaffeabonnement indeholder to poser kaffe – din vanlige kaffe og månedens kaffe. Din vanlige kaffe kan enten komme fra Coop Corcasan eller Finca Yahoska, der begge er kaffer fra det nicaraguanske højland.

CORCASAN

Corcasan har en frisk syrlig smag af citrus, som suppleres af en eftersmag af lys chokolade og nødder.

Kaffen stammer fra det familieejede kaffekooperativ Corcasan, der består af 208 familiedrevne kaffefarme, som producerer økologisk kaffe.

FRANCISCO

Smagsmæssigt er Franciscos kaffe en fyldig og kraftig og med noter af cremet mørk chokolade, hasselnødder og rørsukker. La Brellera har en dejlig dyb chokoladesødme, som harmonerer rigtig godt i mælkedrikke.

LEONEL

En delikat kaffe dyrket af Leonel på den økologiske gård. Kaffen har frugtige noter af fersken og en rund honningsødme der afsluttes med en eftersmag af lys chokolade og mandler.

Derudover får du

3. Din ønskede mængde?

Ikke alle husstande er lige store, og det samme gælder mængden af kaffe vi drikker. Derfor kan dit abonnement pakkes i 4 forskellige størrelser. Er det med gram lidt til svært at forholde sig til? Vi har tilføjet en lille beregner, der kan give dig en indikation af hvor mange kopper kaffe, det svarer til.

kaffeabonnement
svarer til 2 kopper om dagen i en måned

kr. 149.00
OBS! Abonnementet sendes ud den 15. i måneden. Bestillinger efter d. 14. kl. 23.59 sendes den kommende måned