Vlog 1 Nicaragua - Formål med tur til Nicaragua

Vi er på vej til Nicaragua, hvor vi skal ned og besøge de småbønder som har produceret vores kaffe. Undervejs er vi i Paris, Panama og sidst Nicaragua.

 

Vlog 2 Nicaragua - Modningsfaser for kaffebær

Vi er taget ud for at kigge på Fransisco Alfredo Blándons farm i Jinotega. Vi ser nærmere på, hvordan kaffebærenes modningsproces - hvordan de ser ud før de er modne, når de er modne og når de er overmodne.

 

Vlog 3 Nicaragua - Skyggetræer & Træbeskæring

Vi er på besøg ved Finca La Plata i Nicaragua. Rasmus fortæller om skyggetræerne Guava og banantræer, og hvad formål de har.

 

Vlog 4 Nicaragua - Tørring & Cupping af kaffe

Vi besøger Expocamo's tørringsanlæg i Ocotal i det nordlige Nicaragua. Vi giver indblik i tørring af kaffe på såkaldte 'african raised beds'. Sidst i afsnittet viser vi, hvordan man som fagfolk smager på kaffen, eller 'cupper' som de fine folk kalder det.

 

Vlog 5 Nicaragua - Organisk gødning

Vi er på besøg ved Leonel Valladrez. Del Leonel viser os, hvordan han bearbejder sin kaffe, og hvordan har bruger affaldsprodukteter som gødning til sin økologiske kaffeplantage.

 

Vlog 6 Nicaragua - Planteskole & Biodiversitet

Vi besøger denne gang Silvio Sanchez og Walter Pineda. I videoen giver vi indblik, i hvordan kaffetræer ser ud fra deres start, hvordan man kan have biodiversitet i sin plantage, og sidst hvordan kaffen plukkes.